pátek 23. září 2011

CBradio.cz KONČÍM

Poměrně dlouhý čas jsem přispíval do tohoto fóra a účastnil se diskusí zejména s HAM tématikou. Jenomže už nedokážu trávit výlevy některých jedinců a balím to tam. Co je platné, že je tam hodně diskutujících, když  se tam lidi ( radioamatéři ) povětšinou hádají a víceméně se  napadají jak zuřiví psi. Ono to v podstatě dopadá na jakémkoliv fóru podobně, pokud tam nefunguje nějaký , alespoň "maličký" moderátor. Třeba na HW.cz je to moderované a když už je občas něco na "semletí" admin to típne. A je klid. A funguje to tak už léta, lidé jsou tam vychovaní a zásah admina je poměně řídký....
  Starat se o diskusní server není  asi žádnej med, já bych nic takového dělat nechtěl :-(  Ale kdybych to dělal, tak okamžitě poletí každej, kdo se byť jediným sprostým slovem v příspěvku ukáže. Na CBradiu je problém, že je to  povětšinou anonymní diskuse a rádoby moderátor tam výpady jedinců řeší stylem " no tak chlapci , tak se nehádejte" !  Trochu si rýpnu. Co vím, Pája nebyl na vojně, je to takový slušný hošík, nikdy jsem ho neviděl rozčileného, nas****o, je to takový silně nekonfliktní typ.  A vo tom to taky trochu bude.   Aneb jaký pán, takový krám...  Normálně a jednoduše  to začít banovat.  Dle mě by stačil nějaký ten precedentní případ/příklad a lidi by si dávali pozor.
Já si myslím, žePája  má strach s takovým zásahem přijít, bojí se nějaké změny, co by to udělalo.  Ale je to čistě moje spekulace. V každém případě je chyba i to, že ty hulvátské a sprosté výpady jednotlivých osob na serveru zůstávají. Proč? Protože mladí začínající takový thread poměrně rychle otráví a ukáže tu snad nejhorší stránku z tak krásného radioamarérského koníčka. Takže? Všechno je špatně, snad to Pája ( znám osobně ) časem pochopí a zjedná tam trochu pořádek. Do té doby sbohem CBradio!

5 komentářů:

  1. Naprosto se vším souhlasím. Kdysi se tam probíraly zajímavé věci, a to co se tam děje poslední řekněme tak 2-3 roky je totální stokou. Bohužel v české krajině nedokáže žádné "stádo" existovat bez biče, jak je vidět na všech nemoderovaných fórech. Bohužel Pája na to přistoupit nechce, a aniž by si to uvědomoval, docílí jen toho, že ti slušní odejdou, a zůstanou jen ti ........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív se Pája o stránky trochu staral, aspoň promazával burzu, dnes se mi na mobil načítají 3 roky staré inzeráty dost dlouho. Ovšem nářek "mám mesíční traffic (počet přenesených dat ze serveru) pouze 1 GB - při překročení trafficu bych byl nucen, ač nerad, do konce měsíce odstavit server. Díky." tam zůstává. Stejně tak promáznout ten humus na fóru by mohl, na to stačí 10 minut za týden.

      Vymazat
  2. Stejně je na tom OKDXF, tam se jelimani jako OK1TN hádájí do krve,,,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Pokud budete cokoliv psát, prosím zdržte se vulgárních výrazu. Vše ostatní se dá akceptovat :-)